Поштовани ученици и родитељи,

Од 23. марта 2021. године почињу часови  припреме за полагање пријемног испита из хемије у Осмој београдској гимназији  за ученике који хоће да упишу одељења ученика са посебним способностима за биологију и хемију.  Наставу  изводе професори хемије Осме београдске гимназије, а ради успешне припреме за полагање  пријемног испита. Часови се изводе за ученике који уживају изучавајући хемију и бесплатни су.

Часови припреме ученика за полагање организовани  су преко платформе Осме београдске  гимназије и  реализоваће се сваког уторка почевши од 23. марта 2021. године  у периоду од  12:30  - 13:30. Часови  наставе ће трајати до полагања пријемног испита из хемије у мају 2021. године.  Ученици који се пријављују за полагање добијају кориснички налог на платформи гимназије и присуствују часовима хемије  ,, уживо''.

Заинтересовани ученици  за упис у одељења ученика са посебним способностима за биологију и хемију потребно је да доставе  гимназији  на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. контакт  податке, име и презиме, назив основне школе, број телефона и мејл адресу ради достављање шифре за улаз на платформу гимназије и почетак наставе.